NAME

Question types


Start with


Question limit

of 20 available terms

Advertisement Upgrade to remove ads
Print test

5 Written questions

5 Matching questions

  1. Ella lo tiene en español.
  2. Ella lo lee en voz alta.
  3. Ellos los practican. Ellos no los practican.
  4. Sí, nosotros lo pronunciamos. No, nosotros no lo pronunciamos.
  5. La clase la saluda.
  1. a Answer the question and give the yes and no answer. ¿Quiénes practican los ejercicios?
  2. b Write the sentence using a direct object.
    Ella tiene UN PERIÓDICO español.
  3. c Answer the question and give the yes and no answer. ¿Pronuncian ustedes el vocabulario?
  4. d Write the sentence using a direct object.
    La clase saluda A LA PROFESORA.
  5. e Write the sentence using a direct object.
    TERESA lee UN ANUNCIO en voz alta.

5 Multiple choice questions

  1. Write the sentence using a direct object.
    LA MAESTRA muestra LOS ANUNCIOS a la clase.
  2. Write the sentence using a direct object.
    BEATRIZ Y LORENZO no comprenden EL PÁRRAFO.
  3. Answer the question and give the yes and no answer. ¿Abren ustedes las ventanas?
  4. Answer the question and give the yes and no answer. ¿Quiénes tienen las noticias?
  5. Write the sentence using a direct object.
    LA PROFESORA ayuda A PEDRO.

5 True/False questions

  1. Ella la enseña.Write the sentence using a direct object.
    LA PROFESORA ayuda A PEDRO.

          

  2. Sí, nosotros lo conocemos. No, nosotros no lo conocemos.Answer the question and give the yes and no answer. ¿Conocen ustedes al hombre?

          

  3. Sí, yo las sé. No, yo no las sé.Answer the question and give the yes and no answer. ¿Sabes tú las palabras?

          

  4. Sí, yo lo veo. No, yo no lo veo.Answer the question and give the yes and no answer. ¿Cierra usted la puerta?

          

  5. Sí, yo la escribo. No, yo no la escribo.Answer the question and give the yes and no answer. ¿Cierra usted la puerta?

          

Create Set