10 terms

THIS IS A TEST AND NOT VOCAB TERMS SOLVE THE PROBLEMS TO GET THE SOLUTIONS. GOOD LUCK ON LEAP

A middle school has 1200 students. Of these, 25% are in the eighth grade. Yesterday, 95% of all eighth graders were present. How many eighth-grade students were absent yesterday?

calculate 25% of 1200 = 300

Calculate 95% of 300 = 15

300-15 = 285 students of 8th grade were present

Calculate 95% of 300 = 15

300-15 = 285 students of 8th grade were present

The cost to rent an aeroplane is $1500 per day plus $400 per hour of use. What is the maximum number of hours the aeroplane can be used each day if the rental cost is not to exceed $5100 per day?

Subtract the rent 5100 - 1500 = 3600

3600 / 400 = 9 hours

3600 / 400 = 9 hours

The cost to rent an aeroplane is $500 per day plus $250 per hour of use. What is the maximum number of hours the aeroplane can be used each day if the rental cost is not to exceed $6000 per day?

12

Find the value of X.

20 - 4X = 12

20 - 4X = 12

x = 2

5X - 3 = 27

5X - 3 > 27

5X - 3 > 27

x > 6

Convert this Fraction to a Decimal : 12/24

0.5 divide the bottom number into the top number

Convert this Fraction to a Decimal : 1/8

0.125 divide the bottom number into the top number

Find the equivalent algebraic expression to S^50 • S^79 ?

S^129

Find the equivalent algebraic expression to S^88 • S^21 ?

S^109

What percent of 40 are 8?

20%