Jobbintervju for Peppes Pizza -servitør

STUDY
PLAY

Terms in this set (...)

Om jobben-historisk bakgrunn:
Norsk pizzahistorie starter way back i Amerika. Ekteparet Louis og Anne Jordan hadde bestemt seg for å flytte til Norge og tilbake til Annes Norwegian roots. Louis tenkte: Nytt land, nye muligheter. Var det noe som var missing over there som han kunne lansere? Anne fikk en idé:lag pizza restaurant
Louis hadde fått servert sin Norwegian Dream; nemlig pizza - the American way. Det manglet verken på hunger eller guts, så han begynte umiddelbart the hard work med å gjøre sin nye pizza passion om til fremtid. For å sluke så mye pizza knowledge som mulig, tok han seg jobb på pizzarestauranten "Pepe Pizzeria" i Connecticut. Tilbake i Norge brukte Louis denne kunnskapen som inspirasjon til å skape en ny og unik amerikansk pizza. "Peppes Pizza Pub" som vi først het, åpnet dørene for første gang i mai 1970 på Solli. Resten er norsk pizzahistorie. Og det gleder oss at du er en del av den.
Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år.
Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til vår klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr vi også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn.
Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år eller 22.000 måltider pr. dag. Lagt etter hverandre tilsvarer dette strekningen fra Kristiansand til Trondheim tur retur. Lagt oppå hverandre blir det en stabel på over 50 km!
Om jobben-næringsinnhold:
Lidenskap til smak handler om lidenskap til råvarer! Peppes Pizza er stolte av å kunne tilby de beste kvalitetsingredienser på alle våre pizzalinjer.
Alle pizzaer fra Peppes inneholder nøye utvalgte toppinger, spesielt sammensatt for den gode smaken.
Peppes samarbeider med Saltpartnerskapet.
Saltinntaket i den norske befolkningen er høyt og en reduksjon av inntaket er et viktig bidrag til bedret folkehelse. Saltpartnerskapets overordnete mål er å iverksette arbeidet med saltreduksjon i matvarer og servert mat for at målet om 15 prosent reduksjon av saltinntaket i befolkningen nås innen 2018 og en 30 prosent reduksjon oppnås innen 2025. For å nå målet må mange aktører samarbeide. Saltpartnerskapet består av virksomheter i matvareindustri, serveringsbransje, bransje- og næringsorganisasjoner, forskningsmiljøer, interesseorganisasjoner og myndigheter. Peppes Pizza er stolte over å være en av disse.
MERK: Da alle våre pizzaer lages for hånd vil det kunne forekomme mindre avvis
Om jobben-råvarefokus:
PEPPES PIZZA SMAK - FARMERS HAM
Farmers skinken er laget av hel utbenet skinke. Vi ønsket en naturlig og ren skinkesmak, og har bare krydret den med hvit pepper for å fremheve smaken. Den er langtidskokt i sin egen kraft med lav varme for å få den mest mulig saftig og smaksrik.
PEPPES PIZZA SMAK - CAESARDRESSING
En kremet dressing basert på klassiske Cæsaringredienser som parmesan, hvitløk, ansjos og sort pepper og eggeplommer. Og nok sitronsaft til å gi den en god balanse!
PEPPES PIZZA SMAK - PIZZASAUSEN
Vår unike pizzasaus har vært med oss siden 1970. Oppskriften er hemmelig, men du må gjerne gjette på krydderblandingen!

PEPPES PIZZA SMAK - PEPPES ORIGINALE PEPPERONI
Da Peppes-gründerne Louis og Anne endelig fikk smake pepperonien til pølsemakeren Ferenc på 70-tallet, var de ikke i tvil: Akkurat slik skal den smake! I dag lages pepperonien vår i Stavanger, på nøyaktig samme oppskrift.

PEPPES PIZZA SMAK - OSTEBLANDINGEN
Vår egen osteblanding lages kun med ekte ost. Hvert år trenger vi melken fra 180 norske gårder for å lage nok av den.
Fortell om deg selv:
-21 år jente fra Bærum
-årsstudium i psykologi-oppgave om salgsteknikker
-fritid, yoga, meditasjon, gründer og være med venner
-er veldig gald i å jobbe med service og yte service
-tar nå et friår for å jobbe, så kan jobbe mye
Hvorfor vill du jobbe hos oss?
-ligger i nærheten av der jeg bor
-jobbet som servitør/service før -vet at jeg liker det
-gode språkferdigheter- kan møte turister mot juletider
Hvorfor skal vi velge akkurat deg?hvordan skiller du deg ut fra andre?
-interesse for salg og yte service- psykologi årsstudium- oppgave med salgsteknikker
-elsker pizza
-vant med å jobbe under press og har mye å gjøre på en gang-erfaring fra Lektern
-tar friår-har anledning til å jobbe mye
sterke sider:
-lærevillig, effektiv, hardt arbeidene og vant til å håndtere tidspress og utfordrene situasjoner (erfaring fra Lektern)
svake sider:
-jeg kan gjøre nybegynner feil som alle andre, men jeg er villig til å lære av mine feil
hvor mye ønsker du å tjene?
jeg ønsker å jobbe så hardt jeg kan, så jeg kan tjene så mye som er mulig i denne jobben
Hvorfor søker du jobb?
-Jobben jeg har nå har snart sesong slutt så jeg må få en ny jobb
Jobberfaring:
-Servitør på Lektern=
Sprinter: Servere mat, rydde av bordene, lærte meg et stort bord system, rengjøring og rydding, stenging av restaurant

Servitør: tatt ordre, hvordan samarbeide med sprintere, vant med å håndtere mange ulike kunder, følge opp ulike ønsker til kunder, generellt presentere menyen og skjenke vin, viktigst lært meg er å være til stede for kunden så de får en best mulig opplevelse.

-Bartender på et utested i Tromsø=
Her har jeg lært å gjøre arbeidsoppgaver effektivt og hvordan håndtere hvordan gjøre mange oppgaver på lite tid

-Leder for sosial komiteen ( ansvar for å lage arrangementer for Psykologi fakultet) på Universitetet der jeg tok årsstudium i Psykologi=
Her lærte jeg hvordan ta ansvar over en gruppe og hvordan få all til å gjøre de oppgavene de skulle. Det å kunne ta ansvar er en viktig erfaring som jeg tar med meg i alle jobber (også denne)