Frågeord - Albanska

STUDY
PLAY

Terms in this set (...)

När* äter du lunch?
Kur ngrën mëngjesin ti?
Në orën 12 të drekës.
Var äter du?
Hemma.
Ku ngrën ti? Në shtëpi.
Vad äter du?
Pasta.
Qka ngrën ti? Makarona
Varifrån* kommer du?
Prej nga vjen ti ? Eritrea
Vart går du?
Till skolan.
Ku je duke shkuar? Në shkollë
Varför* kommer du inte till skolan?
Përse nuk ke ardhur në shkollë? Unë isha i sëmurë.
Hur mår du?
Si jeni ju ? Mirë, faleminderit!
Hur ofta äter du pizza?
Sa shpesh ngrën ti pica ? Një herë në javë.q
Hur länge* har du varit i Sverige?
Për sa kohë ju qëndroni në Suedi? Që një vit.
Hur mycket kostar kaffet?
Sa kushton një kafe? 2euro
Hur många* barn har du?
Sa fëmijë keni ju? Dy
Vem är din lärare?
Kush është mësusia? Daniela
Vilka kommer på festen?
Kush po vie në festë? Familja ime
Vilken dag är det?
Qfarë ditë është sot? E premte
Vilket datum är det?
Cila datë është sot? I pari maj
Vilka språk kan du?
Cilat gjuhë i flet ti? Suedisht dhe Anglisht
När?
Kur? Ora
Var?
Ku? Në cilin vend?
Vart?
Ku? Në cilin vend?
Varifrån?
Prej nga? Nga cili vend?
Varför?
Përse? Për qfarë arsye?
Vem?
Kush? Një person
Vilka?
Cilët? Shumë persona, të gjithë

Flickr Creative Commons Images

Some images used in this set are licensed under the Creative Commons through Flickr.com.
Click to see the original works with their full license.